KÖVETKEZŐ RENDEZVÉNY

Országos Bajnokság 1. futam KakucsRing

Linkblog

MISs Drift Hungaroring 2011

2011.08.18. 12:54 loader

Kedves Autóőrült Csajok! Itt a lehetőség, hogy bájaitok mellett Ti is megmutassátok kreativitásotokat, és hangot adjatok driftrajongásotoknak. A következő majd egy hónapban a drifter.hu Facebook üzenőfalát a Ti szebbnél szebb fotóitokkal fogjuk megtölteni.

A fotópályázat nem lesz bonyolult, nincs másra szükséged, mint egy már meglévő egészalakos fotóra (amin az arcod is látszik), amire valamilyen formában rászerkeszted a drifter.hu feliratot, vagy egy friss és kreatív ötletre, és egy jól elkészített új kompozícióra. Az egyetlen kitétel, hogy a magatokról feltöltött képen bármilyen formában rajta legyen a drifter.hu felirat. Az is elég, ha szimplán rátesztek egy logót a képre, de a bátrabbak és bevállalósabbak akár a testfestést is választhatják! ;)
Mielőtt azonban átváltanánk valami szaftos kis drift erotika parádéba, határt szabnánk a szárnyaló fantáziátoknak annyiban, hogy a leglengébb öltözet a bikini, ami megengedett a fotókon. Minden olyan kép, mely nem felel meg a követelményeknek, azonnali törlésre kerül az oldalról.

Miért éri meg ország világ előtt megmutatni magatokat? Mint ahogy azt már olvashattátok, augusztus 27-én a Magyar Drift Szövetség történelme során először rendez futamot a Hungaroringen, melyre külföldi és hazai PRO pilóták garmadáját várja. Az esemény az év drift rendezvényének ígérkezik, jó barátaink is jelen lesznek a DRAG képviseletében és nézők ezrei fognak Mogyoródra zarándokolni.
Ezen az eseményen képviselheti a Magyar Drift Szövetséget és a hazai driftet az az 5 kreatív és gyönyörű hölgy, akiket a pilótáinkból összeállított "szakmai" zsűri választ ki! :)
Természetesen a kiválasztás során figyelembe vesszük majd, hogy az adott hölgy képére hány LIKE érkezett a pályázat során. Emellett a MISS DRIFT HUNGARORING hölgykoszorú fotózáson vesz részt a verseny alatt; 2 db VIP belépőjegyet, valamint DRIFTes ajándékcsomagot kap, többek között egyenpólót a fotózásra.

A pályázat menete:
1. Készíts el az egészalakos fotót a drifter.hu felirattal
2. Töltsd fel a képet a drifter.hu hivatalos Facebook üzenőfalára "MISS DRIFT HUNGARORING" kommenttel (https://www.facebook.com/drifter.hu)
3. Egy hölgy egy fotóval pályázhat

4. Küldd el a fotót a
szabo.tunde@drifter.hu email címre
5. Értesítsd minden ismerősödet, hogy lájkolják a drifter.hu oldalt és a Te fotódat!

Eredményhirdetés augusztus 24.-én, hogy minden nyertes hölgynek legyen ideje felkészülni a szombati reprezentálásra! ;)

Fotózásra fel, legyél Te a Hungaroring és a Drift arca 2011. augusztus 27-én!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://drifter.blog.hu/api/trackback/id/tr953168525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása