KÖVETKEZŐ RENDEZVÉNY

Országos Bajnokság 1. futam KakucsRing

Linkblog

Vissza Vissza Vissza - Radír a Ringen

2011.08.23. 08:55 loader

 

Csalóka ám a kép, Radák "Radír" János nem kamionnal indul az agusztus 27.-i futamon a Hungaroringen, bár belőle még azt is kinézzük, hogy simán elteszi keresztbe...;) Ha az égiek is úgy akarják, szombaton újra tündököl a Skyline a versenypályán...

drifter.hu: Lesz végre Radír Szkájlány a Ringen?

Radír: Nincs nap, hogy ne az autóval foglalkoznék (a munka mellett), minden energia és pénz most erre van összpontosítva. Ott kell legyek, nincs mese! Nagyon sokat köszönhetek a családomnak, a támogatóimnak, és a barátoknak!

drifter.hu: Augusztus 27. pirosbetűs ünnepnapként szerepel a naptáratokban?

Radír: Olyannyira várom, hogy centit vágok, mint a honvédségnél a leszerelés előtt :)

drifter.hu: Más lelkülettel versenyzik az ember a Hungaroringen, mint mondjuk egy kiskunlacházi betonkockán?

Radír: Egy ilyen versenypályának sokkal komolyabb hangulata van, mint egy épített, bójázott reptérnek. Főleg, hogy hazánk legnívósabb versenypályájáról van szó! Most debütál itt hivatalosan a Drift sportág, még szép, hogy a részese akarok lenni!!!

drifter.hu: Sok külföldi pilóta érkezik, ők jelentenek nagyobb kihívast, vagy a magyar mezőny?

Radír: Most már a magyar pilóták is magasan képzettek, és technikailag sem vagyunk annyira elmaradva mint régen (pl: Hockenheim 2006). Én most, hogy kihagytam egy versenyévet, kb. mindenkit kihívásnak tartok, de azért bízom benne, hogy ez is olyan, mint a biciklizés, és nem felejtettem sokat :)

drifter.hu: Mik az előnyei a Hungaroringen kijelölt drift szakasznak?

Radír: Előnye, hogy nagyon jó minőségű, megfelelő szélességű a komolyabb TSUISO csatákhoz, nagyon jól felszerelt pálya mind a versenyzők, mint a nézők számára, illetve nagyon jó helyen található, a megközelítés szempontjából.

drifter.hu: Nem kérdés, hogy mindenkinek ott a helye, mégis, mit üzensz annak, aki még nem döntötte el, hogy jelen lesz-e?

Radír: Drukkoljatok, hogy összeálljon végre az autóm, mert most is kb. utolsó pillanatban lesz kész, igérem cserébe kíméletes leszek, ha összesorsolnak...SE :)

drifter.hu: Ki fog dobogón állni?

Radír: Aki legyőzi a másodikat!

Gyertek ki Ti is szombaton a Hungaroringre, és nézzétek meg élőben, ahogy Radír keresztben tereli a vasat!

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://drifter.blog.hu/api/trackback/id/tr63172800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása