KÖVETKEZŐ RENDEZVÉNY

Országos Bajnokság 1. futam KakucsRing

Linkblog

Kakucson keresztben indul az őrület

2011.04.01. 13:56 loader

Hivatalos Magyar Bajnokság I. forduló
Kakucs, 2011. április 9-10.

2011 az MDSZ köreiben hivatalosan is a megújulás éve. A Magyar Drift Szövetség mindenképp erre törekszik idei bajnoki sorozata kapcsán, a professzionális keresztben közlekedés most sem hagy majd kétségeket a pálya szélén tomboló rajongóinknak! Ha pedig megújulás, akkor tanuld a jelszót: keresd az igazit, válaszd az eredetit! BOMBA!sztikus szezonindító driftparádé Kakucson, április 9-10-én!

 

Az idei két hivatalos MDSZ edzés legnagyobb örömteli meglepetése: egyre több és több lelkes amatőr gondolja úgy, hogy ez az a sportág, melyben kiélheti adrenalinfüggő hajlamait. Ha eddig kételkedtél, hogy tartogat-e számodra izgalmat a DRIFT, higgy a szemednek és látogass ki április második hétvégéjén a Kakucs Ringre, ahol a Magyar Drift Szövetség PRO és STREET kategóriás pilótái fognak elvarázsolni vezetéstechnikai tudásukkal. Nálunk az autó nem csak hogy keresztben csúszik, de a pilóta totális kontroll alatt tartja keresztben a vasat, miközben centikre halad tőle ellenfele egy-egy páros csata során.

Kakucs korábban már tartogatott izgalmakat, emlékezhetnek rá a régi motorosok, hogy látott pár durvulást az aszfalt, idén újjáéled a hagyomány és elvisszük nektek Magyarország legjobb pilótáit, szigorúan kilinccsel előre közlekedve! Visszatér Kalbantner Géza, akit sokan a "ladadrift" atyjaként tisztelnek, jön Dénes Miki, a Grizzly, velünk lesznek a tavalyi nagyok és a feltörekvő újoncok egyaránt. Összességében tehát készüljetek, jön a szezonnyitó KAKUCS RELOADED futam!
Aki még mindig parázik, kiszivárgott hírek szerint az Initial Drifters által delegált bírói csapat nem bízza a véletlenre a dolgokat, a kihívás adott minden pilóta számára: a nyomvonal merőben más lesz, fordítva ülik meg a Kakucs Ringet a drifthuszárok!

Találkozzunk tehát április 9-10-én Kakucson, tanuljátok a jelszót: keresd az igazit, válaszd az eredetit! MDSZ, mert minden más csak szóbeszéd...

A Magyar Drift Szövetség főtámogatója a BOMBA! Energy Drink. Médiatámogatónk a www.DuEn.hu és a Totalcar. Hangadónk a Rádió1, weboldalunkat a Rufftech tartja karban.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://drifter.blog.hu/api/trackback/id/tr102791114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása